Sociala Medier – SoMe

Skapa intresse genom attraktivt content i de sociala kanaler där dina potentiella kunder är

Skapa intresse genom attraktivt content i de sociala kanaler där dina potentiella kunder är

rulla ner på sidan

Gör dig intressant i utvalda
sociala medier!

Dina kunder jämför dig med dina kollegor i branschen. Du gör dig intressant genom att skapa innehåll som gör dig attraktivare och intressantare än de som de jämför dig med. Välj också de kanaler där du vet eller där du kan pröva dig fram att hitta dina drömkunder. Att komplettera dina inlägg med en attraktiv blogg-sida som driver relevant trafik kan definitivt öka detta intresse.

Dags att se över hur ni  syns och attraherar era målgrupper i sociala medier?

En lönsam sociala-medier-strategi innebär att pröva dig fram och att utforma och prioritera innehåll som dina kunder väljer att dela till fler.

Med över 400 kunder i bagaget så hoppas vi få starta en digital resa tillsammans med utvalt team hos er.

6 steg mot ökad effekt i sociala medier

1 Börja med ett tydligt syfte och fastställ ditt/ert egna önskade utfall. Vad kommer att ha hänt, inom vilken tidsram och varför kommer det att ske?

Genom att klä din sociala-medier-strategi med ett tydligt syfte så har du grunden för att förstå vilket budskap som du hoppas få fäste hos dina utvalda målgrupper i de kanaler du tänker dig kommunicera i.

Definiera gärna varför ni finns, för vem och vilket värde som förmedlas genom ert paketerade budskap. Tänk på att upplevt skapat värde skapas i mottagarens reflektion och inte i er ambition.

 

 

;

tankekarta över 6 steg mot ökad effekt i sociala medier
”The problem is, we’re all using social networks as distributions, instead of native platforms for actually telling stories”.
-Gary Vaynerchuk

Pin It on Pinterest