leadsgenerering med AI

Skaffa fler kvalificerade affärsleads med vår AI-baserade lösning för automatiserade mailutskick

Få fler kvalificerade affärsmöjligheter

– med stöd av AI

Förenklat så kan du via DigLeads ta hjälp av vår AI-baserade plattform för att hitta potentiella kunder som du sen gör riktade e-postuskick till. Intresserade leads som bokar in möten med er säljorgansiation är det inledande steget för en aktiv(are) kundtillverkningsprocess, där vi antingen bistår er enbart med plattformen alternativt att vi även bemannar mailåterkopplingar och sköter bokning och bekräftelser med mer. Detta kallar vi för Pre-sales där vi kan agera som er i en initial kontakt med potentiella kunder och era säljare agerar istället enbart på förkvalificerade affärsleads.

Vi vet att tid är en värdefull resurs, och vår tjänst är designad för att eliminera oro över att slösa tid på tidskrävande prospektering. Vår AI-drivna kundanskaffningssystem hjälper dig att identifiera och engagera potentiella kunder som visat givet intresse, vilket gör att du kan koncentrera dig på att bygga relationer och stänga affärer. 

Vidareförädla ditt företags tillväxt

Vill du snabbt öka din försäljning med rätt kunder? Upptäck kraften i AI

Digital marknadsföringsbyrå som erbjuder SEO

Identifiering av potentiella kunder

Låt oss låsa upp en exponentiell tillväxt för ert företag. Vi sätter upp intresseskapande mail med automatiska uppföljningsmail som baserat på öppning och respons genererar förutsättningen för kvalificerade  kundprospekts, som din säljorganisation tar över och succesivt konverterar i er säljprocess.

Vi hjälper dig att identifiera, nå ut till och om det är önskvärt även att boka in kvalificerade affärsmöten direkt i kalendern!

I vårt grunderbjudande så tar vi oftast bara betalt för genomförda möten. Som proof-of-concept bjuder vi på  sex kostnadsfria affärsleads (grundkvalificerade nykundsmöten) i vår inledande provperiod. 

Digital marknadsföringsbyrå som erbjuder SEM

Aktivera köpintresserade kunder

Kvantitet möter kvalitet. Det är svårt idag att sticka ut i bruset. Att manuellt hitta mailadresser och skicka mail till är tidskrävande. Därför ser vi en spännade effekt av kontinuerligt sprida enkla tydliga budskap till många för att fånga de som har rätt tajming och intresse med hjälp av AI-stöd och nyfikenhetsskapande kommunikation.

Sluta därför slösa tid på att mejla, ringa och skicka SMS till halvintresserade kunder. Med vår systemstöd och  förkvalificering så kan du istället fokusera på  grundkvalificerade och ofta heta prospekts.

Boka ett inledande möte med oss så beskriver mer i detalj hur vi bygger förutsättningar för ökad fart.

Digital marknadsföringsbyrå som erbjuder digital marknadsföring via sociala medier

Förståelse för kunder

Genom att analysera och förstå kundbeteenden kan vi skruva på budskap och skapa skräddarsydda lösningar som kommunicerar med potentiella kunder som passar just dina/era behov och önskade fart.

Tillsammans arbetar vi för att skapa förutsättningar för långsiktiga och meningsfulla relationer med era kunder, vilket resulterar i ökad lojalitet och mer framgångsrika affärer.

Dra nytta av vår expertis och teknik för att öka förutsättningarna för ökad  tillväxt och framgång under 2023 och långt därefter.

SÅ funkar det

1. Generering av högkvalitativa leads

Vi inleder samarbetet med att identifiera grundförutsättningar, som målgrupp, erbjudande, vilka beslutsfattare ni önskar nå m.m. för att därefter skapa kommunikativa dialogflöden via e-post till potentiella kunder. Vi skapar ett bearbetningsföde som ser till att du automatiskt hittar och inleder dialog med potentiella kunder via mailutskick med integrerad AI-teknik. Du kan fokusera på din kärnverksamhet medan vi skapar en ström av kvalitativa leads. Upplev och agera på resultat som levereras dagligen och skapa förutsättningar att tillverka fler kunder på en eller flera marknader.

 

Kvalificerade leads
Kommunikation

2. Inleda och underhålla konversationer

Vi startar därför automatiska konversationer åt dig och guidar kunden från marknadskvalificerad till säljkvalificerad, vilket säkerställer att dina resurser riktas mot de mest lönsamma prospekten.

Vi har dessutom möjlighet att lägga till en personlig touch med manuell uppföljning (dialog-uppföljningar om ni inte vill hantera det själva) för att säkerställa att varje konversation får den uppmärksamhet den förtjänar och för att ge förutsättningar för  starka kvalificerade nykundsmöten. 1 – AI-boten startar dialogen, 2 – ett dedikerat team responderar på svar och frågor, 3 – och era egna säljorganisation driver därefter intresse mot affär i er egna säljprocess.

 

3. Boka möten med intresserade kunder

Vi tar hand om det praktiska och tekniska kring set-up och logistik och ser till att du automatiskt hittar potentiella kunder genom att använda vår AI-baserade kommunikationstjänst. Du kan fokusera på din kärnverksamhet medan vi skapar en ström av högkvalitativa leads. Upplev den sköna känslan av ett kontinuerligt inflöde av potentiella kunder. Vår filosofi är att föra ihop den som har ett behov med den som kan lösa det. Vår affär bygger på att vara en del av våra kunders affär där vår betalningsmodell i huvudsak bygger på serverade nykundsmöten. För dig som önskar så bemannar vi mailflödet för att svara och agera på alltifrån nyfikna frågor till pekningar mot andra kontaktpersoner (det som en AI-bot inte kan göra… än).

För att hålla risken låg och uppsidan hög så förekommer även provisionsbaserade upplägg där vi  i kombination med ovan även tar en av affären som skapas. 

Boka ett möte så beskriver vi mer och hittar rätt upplägg tillsammans.

 

Boka möten

” AI är den nya elektriciteten. Precis som elektricitet förändrade nästan allt för hundra år sedan, kommer AI att göra detsamma nu ”

– Andrew Ng 

DigLeads: Effektiv AI-driven leadsgenerering

DigLeads är en innovativ kombination av två framstående företag: DigAttract och Astro System. Tillsammans skapar dessa företag en AI-driven lösning som förädlar hur företag genererar och hanterar leads. Genom att kombinera AI-intelligens, systematik, expertis inom e-postutskick och digital synlighet, skapas en kraftfull plattform som både hittar och förkvalificerar leads, vilket möjliggör för företag att fokusera på att engagera sig med de mest intresserade och lönsamma kunderna.

Även om DigAttract jobbar med en rad olika tjänster som webbprojekt, social marknadsföring, grafisk produktion och UX, fokuserar DigLeads specifikt på leadsgenerering. Som en integrerad del av DigAttract och Astro System, erbjuder DigLeads en specialiserad lösning för att hitta och förkvalificera högkvalitativa leads, vilket främjar företagstillväxt och framgång. Genom att enbart koncentrera sig på leadsgenerering och utnyttja kraften i AI, kan DigLeads erbjuda sina kunder skräddarsydda och effektiva lösningar som direkt möter deras specifika behov och mål.

 

Boka möten

Vanliga frågor om AI och Leadsgenerering

Vad är AI?

AI (Artificiell Intelligens) är en gren inom datavetenskapen som fokuserar på att skapa system och maskiner som kan utföra uppgifter som normalt kräver mänsklig intelligens, såsom problemlösning, inlärning och mönsterigenkänning.

  Hur kan AI användas för leadsgenerering?

  AI kan användas för att analysera och bearbeta stora mängder data snabbare och mer effektivt än en människa. Det kan hjälpa företag att identifiera potentiella kunder baserat på deras beteende, intressen och köpmönster, och därefter automatisera processen att engagera och kvalificera dessa leads.

  Kan AI-driven leadsgenerering användas för alla typer av företag?

  AI-driven leadgenerering kan anpassas för att passa en mängd olika företag och branscher. Det är dock viktigt att arbeta med en leverantör som förstår ditt företags unika behov och kan skräddarsy en lösning som ger bäst resultat.

  Hur skiljer sig AI-driven leadsgenerering från traditionell leadsgenerering?

  AI-driven leadsgenerering utnyttjar kraften i artificiell intelligens för att snabbt och effektivt analysera data, identifiera mönster och beteenden hos potentiella kunder samt automatisera vissa delar av processen. Detta resulterar i en mer exakt och kostnadseffektiv metod jämfört med traditionella leadgenereringstekniker.

  Vad är leadsgenerering?

   Leadsgenerering är processen att hitta och attrahera potentiella kunder (leads) för ett företags produkter eller tjänster. Målet är att fånga leadsens intresse och omvandla dem till betalande kunder.

  Är AI-driven leadsgenerering säker?

  Ja, AI-driven leadsgenerering är säker så länge den följer etiska riktlinjer och dataskyddslagar. Det är viktigt att välja en leverantör som tar säkerhet och integritet på allvar och som hanterar kunddata enligt gällande regler och standarder.

   

  Hur snabbt kan man se resultat med AI-driven leadsgenerering?

  Resultaten kan variera beroende på företagets storlek, bransch och målgrupp. AI-driven leadsgenerering kan dock ge snabbare resultat än traditionella metoder tack vare dess effektiva dataanalys och automatisering.

  Vilka är fördelarna med AI-driven leadgenerering jämfört med traditionella metoder?

  Fördelarna med AI-driven leadsgenerering inkluderar snabbare och mer exakta resultat, kostnadseffektivitet, automatisering av tidskrävande processer, och möjligheten att skala upp verksamheten utan att behöva anställa ytterligare personal.