En digital byrå

– i Stockholm och bogota

med global utblick och produktionskapacitet i flera länder

digAttract, en digital marknadsföringsbyrå i Stockholm hjälper företag att nå ut med sitt budskap via SEO, SEM och SOME

om oss

DigAttract är en digital affär och produktionspartner med över 90 utvecklingsresurser hos våra produktionsteam i Sverige men främst utomlands.

Med bakgrund av sälj och marknadsföring önskar vi bygga effektiva team för att direkt och långsiktigt flytta in i våra kunders ambitioner och önskade utfall.

Vi tror på att identifiera för att sedan aktivera potential för att skapa digitala försprång för våra kunder

Vår historia

DigAttract grundades i slutet av 2017 och har sedan starten vuxit snabbt och har nu jobbat med över 400 kunder främst inom SEO, men vi har även genomfört diverse webbprojekt, social marknadsföring samt en hel del grafisk produktion och UX i våra kunduppdrag.

Före start hade de tre grundarna jobbat ihop i sina egna separata varumärken… och vi såg rätt snart att ett nytt bolag skulle startas med bredd i kompetens och med avsikten att förverkliga potential genom att bli en del av våra kunders team.

Innan vi ens hade haft bolaget i ett år fick vi Eniros förtroende att bli deras partner för SEO-tjänster.

Detta samarbete har inneburit att vi vuxit fort på kort tid vuxit till flera anställda. Våra kunders ambitioner gör att vi nu växer med starka allianser i ett växande nätverk både inom Sverige och internationellt.

Vi är glada att meddela att vi nu har utökat vår verksamhet genom att etablera ett specialiserat team i Colombia och Bogota, som erbjuder expertkunskaper och stöd för våra kunder. Med vår utökade närvaro på den spanska marknaden har vi nu möjlighet att bredda företags affärsverksamhet för både den engelska och spanska marknaden.

Fördelarna med denna expansion är många. Vi kan erbjuda våra kunder bättre och mer mångsidig service tack vare vårt nya team i Colombia. Med vår expertis inom både den engelska och spanska marknaden kan vi hjälpa våra kunder att nå en större målgrupp och förbättra deras internationella närvaro.

 

 

Digitalt team
Jobba med internationellt team

Vår fortsatta resa

Vår största motivationsfaktor är att flytta in i vår kunds önskade resultat och i det addera våra drivkrafter och kompetenser. I detta vill vi vara gränslösa för att erbjuda kvalitativa och prisvärda tjänster för bolag som vill växa på egen eller nya marknader. I det vill vi erbjuda framfart utan språkliga eller kunskapskrävande hinder. 

Idag har vi en resurskapacitet i över 90 resurser med bredd i roller och djup i olika kompetenser såsom exempelvis java – wordpress – backend – node js – webbutveckling – design – frontend – content – sociala media – analytics – med mera.

Vårt absoluta expertområde är i vår kunds syfte & affärsperspektiv. Vi startar alltid med utgångspunkt i vad som attraherar önskade målgrupper för att därefter aktivera potential.

Vi startade vår resa med SEO som utgångspunkt och kommer nog alltid ha en extra förkärlek till att fortsätta att utvecklas i takt med nya trender på sökordsmarknaden.

Men, SEO i all ära men det är alltid i helhet med många olika digitala insatser som det är möjligt att få till en digital säljfunktion som aldrig sover.

Varmt välkommen till DigAttract.

 

grundare hos digattract

Johnny Pihlström
P

Johnny Pihlström

#Kreativ affärsutveckling #Svampkunnig

#Digital generalist #Gillar vin #Buggar gärna

#Multientreprenör #Farfar #30 år inom sälj

Johnny Pihlström
P

Ulrika Algotsson

#Hållbarhet #Start-up-entreprenör

#Landstället i Katrineholm ##Sälj #Teater

#Jordgubbar #Actionorienterad #Projektledning

Johnny Pihlström
P

Patric Melander

#Trendspanare #SEO-nörd

#Digitalist #Starwars #Sushi

#Bor på landet #Country #Lugn som få

coreTeam hos digattract

Viktor Hadestrand

#Webbproffs #VM Guld Skateboard

#Full-stack #Wordpress #Spanienfrälst

#Sociala medier #Annonsering #Hundägare

Jacob Carlsson

#UX-design #Colombia

#Vietnamesisk mat #Content #Malmö FF

#Email-marketing #Spanska #Skåning

Adam Ögren

#E-handel #Basket

#Yngst i DA #Snabblärd #AI

#Pizza #Ekonom #Leadsgenerering

” Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success ”

– Henry Ford