Få en gratis SEM-analys:
Nå fler kunder med Google Ads.

Vill du få mer trafik till din webbsida med smart Google annonsering? 

Att skapa en attraktiv annons utefter din målgrupps sökbeteende kan vara en mycket god investering, men vilka ord ger dig rätt trafik, vad kostar dessa, och vad gör dina konkurrenter egentligen? Hur kan du optimera din annons så att du syns för rätt målgrupp i Google?

Fyll i formuläret så genomför vi en grundläggande analys av hur du kan få rätt trafik genom Google Ads, där vi manuellt tittar på hur ni kan använda rätt sökord och strategi för att lyckas.

Sen bokar vi en tid och bollar potentialen, helt kostnadsfritt.

SEM-analys

Vilka är vi?

DigAttract är en digital mediabyrå som har varit verksamma sedan våren 2018, vi var då 3 medarbetare och har idag växt till att bli totalt 10 medarbetare. DigAttracts största motivationsfaktor är att se dig som kund lyckas vilket vi möjliggör genom att få dig att bättre förstå vad det är som dina kunder behöver hjälp med samt vad de vill se och få svar på. Oberoende av om ni är ett etablerat eller mindre etablerat bolag så ger vi er nivåanpassad kunskap som genererar i bättre trafikdrivande förutsättningar för just er. Vi vet att kunskap är nyckeln, därför kunskap skapar insikt och insikt skapar mervärde.

manuell-seo-analys