öka dina intäkter med bättre marknadsföring via epost

e-postmarknadsföring

Genom att använda e-post eller email marketing som kanal kan du nå dina kunder och potentiella kunder direkt i deras inkorgar. Genom att skicka relevant och värdefull information, såsom specialerbjudanden, branschnyheter och produktnyheter, kan du bygga starka relationer med dina kunder och stärka ditt varumärke.

öka dina intäkter med email marketing

Vår digitala byrå har lång erfarenhet av att hjälpa företag att utveckla och implementera effektiva e-postmarknadsföringsstrategier. Email marketing anses vara den mestt effektiva kanalen för att lyckas med marknadsföring.

Vi kan hjälpa dig att bygga en kvalitativ e-postlista, skapa professionella e-postmallar och skriva engagerande e-postmeddelanden som ökar din konvertering.

lista på tjänster

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett komplett utbud av olika tjänster för marknadsföring via epost.

UX-design -med skräddarsydd designade objekt

Skrivande av e-post som driver konvertering

Att skriva effektiva e-postmeddelanden är en konstform som kan driva konverteringar och öka försäljningen. Vi har experterna som vet har man skapar innehåll som engagerar mottagarna.

Sökmotoroptimering analys

Upprättande av en högkvalitativ e-postlista

En högkvalitativ e-postlista är en av de viktigaste tillgångarna för en framgångsrik e-postmarknadsföring. Genom att samla in kvalitativa leads och segmentera din lista kan vi anpassa budskap för att bättre passa mottagarna och öka engagemanget.

Display ads

A/B-testning av olika e-postversioner.

Att A/B-testa olika versioner av dina e-postmeddelanden är ett effektivt sätt att mäta vad som fungerar bäst. Genom att testa olika rubriker, bilder, text och CTA-knappar kan vi optimera dina meddelanden och öka konverteringar.

Webbproduktion

Skapande av responsiva e-postmallar

Responsiva e-postmallar är en viktig faktor för att öka engagemanget bland dina målgrupper. Genom att skapa mallar som anpassar sig efter olika enheter och skärmar kan vi säkerställa att dina meddelanden ser bra ut och fungerar optimalt oavsett var dina mottagare läser dem.

Webbdesign

Strategisk planering och implementering av e-postmarknadsföringskampanjer

Att planera och implementera en effektiv e-postmarknadsföringskampanj är avgörande för att uppnå dina affärsmål. Genom att ha en tydlig strategi och en väl definierad målgrupp kan vi skapa kampanjer som engagerar dina mottagare och ökar konverteringarna.

Kovertering - Vi bygger webbar som driver konverterande trafik

Avancerade spårnings- och analysverktyg för att mäta prestanda

Att mäta prestanda och analysera data är en viktig del av att optimera din e-postmarknadsföring. Genom att använda avancerade spårnings- och analysverktyg kan vi få insikt i hur dina kampanjer presterar och vilka åtgärder som behöver vidtas för att öka konverteringar och engagemang.

Digital transformation en fråga om medvetna vägval och konsekvent agerande

Vanliga frågor om epostmarknadsföring

Vad är email marketing och varför är det viktigt för företag?

  1. Email marketing är en marknadsföringsstrategi där företag skickar reklammeddelanden via email till en mottagarlista. Det är viktigt för företag eftersom det är ett kostnadseffektivt sätt att nå ut till en stor publik och öka försäljningen.

Vilka är några vanliga typer av marknadsföring via epost?

Vanliga typer av marknadsföring via epost inkluderar nyhetsbrev, kampanjutskick, välkomstmeddelanden, produktuppdateringar och återkommande köpreminders.

Vilken roll spelar automation i email marketing?

Automation spelar en viktig roll i email marketing genom att automatisera processer såsom välkomstmeddelanden, påminnelser, och kampanjutskick. Detta sparar tid och ökar effektiviteten för företaget.

Hur bygger man en mottagarlista?

Företag kan bygga en mottagarlista för kampanjer via epost genom att samla in emailadresser från kunder på sin hemsida, genom sociala medier eller evenemang. Det är viktigt att få samtycke från mottagarna innan de inkluderas i listan.

Hur kan man öka öppningsfrekvensen för epost?

Företag kan öka öppningsfrekvensen för eepost genom att skriva lockande rubriker, använda personligt anpassade meddelanden, skicka meddelandet vid optimal tidpunkt och göra det enkelt för mottagarna att avregistrera sig.

Vilken roll spelar automation i email marketing?

Automation spelar en viktig roll i email marketing genom att automatisera processer såsom välkomstmeddelanden, påminnelser, och kampanjutskick. Detta sparar tid och ökar effektiviteten för företaget.

Vilka är några vanliga utmaningar inom email marketing och hur kan man hantera dem?

Vanliga utmaningar inom email marketing inkluderar att hamna i spamfilter, att hålla mottagarnas uppmärksamhet, och att konkurrera med andra meddelanden i inboxen. För att hantera dessa utmaningar kan vi hjälpa er att se till att de följer spamregler, skapa engagerande och relevanta meddelanden, och använda personligt anpassade meddelanden som sticker ut från mängden.

Vilka faktorer påverkar framgången för kampanjer via epost?

Faktorer som kan påverka framgången för kampanjer via epost inkluderar målgruppens kvalitet, utformningen och innehållet i meddelandet, timingen av utskicket och hur väl kampanjen följs upp.

Kontakta oss