Vill du få en gratis
SEO analys av din hemsida?

– Vill du se er hemsida klättra i googles sökresultat?

Att optimera en webb utifrån din målgrupps sökbeteende kan vara en mycket god investering, men vilka ord ger dig rätt trafik, och vad gör dina konkurrenter?

Fyll i formuläret så genomför vi en grundläggande analys av er hemsida, där vi manuellt tittar på delar av er hemsida som vi vet är viktiga efter att ha hjälpt hittills över 400 kunder.

Sen bokar vi en tid och bollar potentialen, helt kostnadsfritt.

Vad är SEO?

Ett sätt att arbeta med digital marknadsföring är att nyttja SEO vilket står för Search Engine Optimization och det innebär att man optimerar en hemsida på ett sätt så att sökmotorer premierar din specifika hemsida mer än andras. Syftet med SEO är att den ska ha en effekt på hemsidans position på sökmotorerna, det vill säga att den ska komma högre upp i sökresultatet. 

Vilka är fördelarna med SEO?

  • Majoriteten av alla personer som söker efter en tjänst eller en produkt använder sig av sökmotorer för att hitta företaget som erbjuder den tjänsten/produkten som personen söker efter.

  • 95% av alla som gör en sökning via en sökmotor, exempelvis Google hittar det de söker efter på förstasidan. Detta innebär att om du som erbjuder tjänsten eller produkten inte syns på förstasidan så går du miste om 95% av dina potentiala kunder.

  • Att vara synlig i sökmotorerna ökar relevant trafik till din hemsida vilket leder till fler sålda tjänster/produkter. Detta då du fångar upp kunden precis när den söker efter just det du erbjuder.

Vilka är vi?

DigAttract är en digital mediabyrå som har varit verksamma sedan våren 2018, vi var då 3 medarbetare och har idag växt till att bli totalt 10 medarbetare. DigAttracts största motivationsfaktor är att se dig som kund lyckas vilket vi möjliggör genom att få dig att bättre förstå vad det är som dina kunder behöver hjälp med samt vad de vill se och få svar på. Oberoende av om ni är ett etablerat eller mindre etablerat bolag så ger vi er nivåanpassad kunskap som genererar i bättre trafikdrivande förutsättningar för just er. Vi vet att kunskap är nyckeln, därför kunskap skapar insikt och insikt skapar mervärde.

Ni hittar oss på
Sveavägen 33
111 34 Stockholm
073-706 27 36
make@digattract.se

Pin It on Pinterest